Топкулинар ни учи как да бъдем пестеливи

18.02.2014 | 15:39
по статията работи: Надежда Стоянова
Ути Бъчваров пак променя „Бързо, лесно, вкусно“
Топкулинар ни учи как да бъдем пестеливи

Екранният топкулинар Ути Бъчваров отново има изненади за своите почитатели. Специалистът от край време се опитва да бъде полезен на кулинарните дебютанти и сега изглежда намери най-правилния вариант.

В новия формат на предаването му „Бързо, лесно, вкусно: Рецептата на деня“ той калкулира колко струва всяка от рецептите. Всеки път ще готви с продукти за четири порции и в края на предаването ще бъде показвана т. нар. „касичка на потребителя”. В нея зрителите ще виждат цените на продуктите, необходими за съответната рецепта.

Вярвам, че новият формат на „Бързо, лесно, вкусно” ще се хареса зрителите, които ме гледат сега и ще привлече и нови. Също ще даде възможност на младите и ангажирани хора, които искат да овладеят изкуството на кулинарията, да ни гледат в удобно за тях време”, коментира водещият.

Какви са другите промени във формата, четете на страницата на Kulinar.bg.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 20.09   622 г. – Мохамед и негови последователи се преселват от Мека в Медина, което е начало на арабското летоброене. 1378 г. – С избирането за Климент VII за...